0702 - 54 32 80shiringazder@yahoo.com

Tjänster

Tjänsteutbud

Här på EFT and Reiki clinic, så har man möjlighet att få hjälp med de flesta typer av behandlingar inom reiki och EFT med mera. Jag ser till att du erhåller ett fantastiskt resultat efter din genomförda behandling. Jag prioriterar alltid kunderna. Det är trots allt kunderna som betyder mest för verksamhetens fortskridande. Jag vill därför kunna bygga långa och goda relationer med mina kunder. Detta gäller både nuvarande och presumtiva kunder.

Jag har möjlighet att genomför allt från enkla behandlingar till mer komplexa, tidskrävande och avancerade behandlingar inom mitt verksamhetsområde. Oavsett vilken typ av behandling som du genomgår, så är mitt mål att göra dig 100 procent nöjd. Det gäller både själva behandlingen, arbetet och den kundservice som jag står för.

EFT

Emotional Freedom Technique – tapping (knackning)

Skulle du vilja bli fri från ångest, oro, rädslor, sorg, gå ned i vikt, lindra smärta eller göra andra förändringar i din vardag? Genom att knacka på specifika punkter på kroppen kan du ändra ditt känslotillstånd. Tekniken är enkel och väldigt effektiv. EFT är en av de mest använda energibaserade behandlingsmetoderna i världen. EFT-behandlingarna kan neutralisera negativa känslor, men också öka självförtroende och livskvalitet i vardagen. Har du några frågor? Du är välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

All EFT sessions will be bilingual. I understand Swedish perfectly and speak it quite well. But I prefer to explain some things in English because it is easier for me. You are most welcome to speak Swedish.

Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting är en revolutionerande metod för kropp och sinne, utvecklad av EFT-grundaren Karl Dawson. Det är en metod för att lösa upp gamla trauman och befria ens sinne från de negativa tankegångar som kan hålla oss tillbaka i våra liv. Metoden har utvecklats från Emotional Freedom Technique (EFT) och likt EFT baseras det på knackning på kroppens meridianer. Matrix Reimprinting är dock en fortsättning och förlängning av EFT.

Under en session med Matrix Reimprinting går man tillbaka i sin personliga minnesbank och utforskar ett gammalt minne, på ett lugnt och säkert sätt. Genom olika verktyg kan man förändra och omskapa sin gamla tolkning av ett minne för att skapa, och installera, ett nytt, positivt sådant.

Det är du själv som leder mötet med och via ditt förflutna och fattar beslut om vad som känns rätt. Att själv kunna omskapa ett gammalt minne och hur det påverkar en, kan vara ett effektivt sätt att utforska och förändra nuvarande tankar och känslor. Förändringen kan i sällsynta fall vara omedelbar, och det kan upplevas som om ens beteendemönster ändrades utan ansträngning. Det är emellertid inte en snabbmetod. Det handlar om djupa förändringar eftersom vi går in i medvetandets inre kärna. Även om det handlar om en resa till det förflutna innebär det inte att återuppleva smärtsamma händelser.

Matrix Reimprinting kan ha effektiv påverkan på:

• missbruk
• rädslor och fobier
• sorg
• relationsproblem
• fysiska problem
• negativ kropps- eller sinnesuppfattning

Reiki

Reiki healing är en mjuk, djup, avslappnade och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. En Reiki-behandling kan upplevas som en varm, harmonisk, känsla, en härlig positiv strålning som strömmar genom och omkring dig.

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki-energin riktar in sig på orsakerna till problemen och verkar alltid där den behövs som mest för tillfället. Metoden stärker immunförsvaret, kroppens egen läkande förmåga stärks och det fysiska och psykiska välbefinnandet ökar.

Energin behandlar hela människan: kroppen, känslor, sinne och själ. Den skapar avkoppling och en känsla av frid, säkerhet och välbefinnande.

Vid en Reiki-behandling har du kläderna på och ligger oftast varmt inbäddad under en filt. Jag lägger sedan mina händer på olika positioner på kroppen. En behandling tar ca en timme.

Unna dig en skön och avslappnande behandling. Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till reikibehandlingar.